Diensten

foto_b

Vergoeding door uw zorg verzekeraar.

De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een behandelovereenkomst.
Afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering worden de meeste behandelingen vergoed. In de polis van uw zorgverzekering kunt u controleren hoeveel behandeling fysiotherapie u per jaar vergoed krijgt. Ook kunt u aan ons vragen dit voor u te controleren.

Hoe werken de vergoedingen voor fysiotherapie ?

Voor wie 18 jaar of ouder is, worden de behandelingen voor fysiotherapie vergoed uit een aanvullende verzekering. Uitzondering hierop zijn de behandelingen voor aandoeningen die voorkomen op de lijst Borst. Dit is een lijst met chronische en langdurige aandoeningen. Indien u een chronisch indicatie heeft gekregen van uw behandelend arts, mag de fysiotherapeut u voor een langere periode behandelen. In dit geval worden de behandelingen vergoed vanaf de 21e behandelingen uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Het is dus zaak dat u goed kijkt naar uw pakket met aanvullende verzekeringen.

Bent u niet aanvullend verzekerd of heeft u het aantal behandelingen dat uw zorgverzekeraar vergoedt bereikt, dan gelden de onderstaande tarieven:

Zitting Fysiotherapie: € 35,00
Toeslag aan huis: € 15,0
Tarief voor niet-tijdig (= 24 uur tevoren) afgezegde afspraken: € 25,00
Uitgebreide rapportage: € 40,00

Een overzicht van alles wat met fysiotherapie en verzekeringen te maken heeft, vindt u op:
www.zorgverzekeraars.nl en www.fysiotherapie.nl.