Wie zijn wij?

Bernd Dessauvagie

Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de HALO in Den haag en in 1985 het diploma hiervoor behaald. Daarna heb ik in verzorgingshuizen en bij verschillende particuliere praktijken gewerkt. In 1989 begon ik als zelfstandige fysiotherapeut te werken in de Haagse Schilderswijk. Eerst aan de Hoefkade, later aan de Wouwermanstraat. In 2012 heb ik mijn praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum van huisarts R. Suliman. Naast fysiotherapie heb ik nog een andere passie en dat is badmintonnen. Ik speel zelf al jaren bij badminton club DKC en vanaf 2013 begeleid ik als fysiotherapeut hun 1e team, welke uitkomt in de eredivisie! Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig te sporten om een goede gezondheid te houden. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is toch wat we uiteindelijk allemaal graag willen?


Françoise Dessauvagie-Charité

In 1985 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie behaald. Ik heb op verschillende locaties gewerkt, zoals in een praktijk in het Westland, verzorgingscentrum “Coornhertcentrum” en Tyltyl activiteitencentrum “de Vuurvogel”(nu AC Waldeck). Vanaf september 2013 houd ik praktijk in gezondheidscentrum “Health Care Suliman”. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie heb ik de cursus Bindweefselmassage en deel 1 van de Cranio-Sacraal therapie gevolgd. Tijdens de behandelingen benader ik je holistisch. Ik zie jou als mens, niet als klacht of blessure.

 

Health Care Suliman

In Health Care Suliman zijn gevestigd; Huisartsen, POH (GGZ), logopedisten, psychologen, diëtisten, kraamzorg, verloskundigen, bloedafname, fysiotherapie en een fitness centrum voor vrouwen. Ons streven is om voor iedereen de beste hulp aan te bieden, door een sterk en goed gemotiveerd team van samenwerkende specialisten, waarin de cliënt altijd centraal staat. Wederzijds respect, betrokkenheid, samenwerking, goede communicatie en omgangsvormen staan bij ons hoog in het vaandel.

Helaas kampt een groot percentage bewoners van de Schilderswijk met gezondheidsklachten, denk aan Diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekten, COPD en psychisch onwel bevinden. Hierdoor is er voor ons team een grote uitdaging om daar verbetering in te gaan brengen. Wij denken dat met goede zorg,  juiste voorlichting, preventiemaatregelen, beweegprogramma’s en leefstijl verbetering een positieve verandering te realiseren is. De Schilderswijk mag meer gezond gaan bewegen!

Healthcare_foto2